Velkommen til oss

Håndballgruppa i Borgen ønsker dere velkommen til oss i Alfhallen og gleder oss til en ny sesong!

På grunn av koronasituasjonen har vi innført noen nye regler for å opprettholde smittevernet i hallen. Vi håper dere setter dere inn i disse reglene og at de etterfølges. Så får vi også i år fine håndballopplevelser samtidig som vi skaper en trygg ramme for alle.

2020-10-22
Hådballstyret i Borgen

Registrering: Alle som kommer inn i hallen skal registreres. Lag t.o.m 12 år leverer en lagliste når de ankommer. I inngangspartiet vil det være en vakt som tar i mot denne. Publikum skriver seg på egne lister før de går opp på tribunen (navn og mobilnr) eller benytter Qr-kode. Alle som kommer inn i hallen spriter hendene når de kommer og når de drar. Antibac er tilgjengelig i inngangspartiet og ved kiosken. Vi prøver alle å huske på 1–meter’n når vi er i inngangspartiet

 

Garderober: Garderobene vil ikke være åpne under kamper. Det har vi dessverre ikke kapasitet til. Vi oppfordrer alle spillere til å møte opp med håndballdrakta under treningsdressen. Det er anledning til å sette fra seg sko, bagger og jakker i inngangspartiet i hallen. Der har vi satt opp bord, merket med lagnavnet deres. Ting dere ikke ønsker å ta med inn i hallen kan legges her. Det vil være en vakt som sitter ved disse bordene under kampene, men eiendeler legges der på eget ansvar. 

 

Oppvarming: Det ene feltet i hallen, A-feltet, er satt av til oppvarming. Dette feltet er ikke så stort, så vi oppfordrer lagene til å ta hovedoppvarmingen ute (gressmatte, grusbane, skog) for at det ikke skal bli for trangt.

Kiosk: Kiosken vil være åpen under kampene. Der er det salg av kaffe, vafler, brus, pølser m.m. Vi oppfordrer alle til å betale med vipps eller kort.

Publikum: I Ullensaker kommunen er det bestemt at vi bare har lov til å ha 50 publikum tilstedte, og dette gjør at vi må sette en grense for hvor mange foresatte som kan være med fra hvert lag. 

 

Tribunen: Alle skal sitte med 1-meters avstand, så vi har merket tribunen med hvitt og rødt. Der det er merket hvitt kan du sitte

 

Ellers prøver vi alle å følge de smittevernretningslinjene som Håndballforbundet ber oss om å følge, så kommer vi til å få en fin håndballsesong denne sesongen også, selv om ting bli annerledes enn vi er vant til. 

 

Mvh

 

Håndballstyret Borgen IL 

 

    Hovedsponsor

Samarbeidspartner

Støttespillere

 

 

Kalender

Desember
MTOTFLS
30123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket