Om Borgen IL - Visjon og Verdier

 
Visjonen vår er : Alle skal med
 
 
Ambisjonen til Borgen IL er: 
 
Vi skal være et attraktivt samlingspunkt for alle - med spesielt fokus på barn og unge. Vi skal ha et aktivitetstilbud med fokus på helse til alle. Vi skal utvikle anlegg for å inkluder enda flere.
 
 
Våre verdier er:
 
Inkluderende Alle skal kunne være med som medlem og utøver i Borgen IL på bakgrunn av at man har et variert og bredt spekter med idretter. Vi tilrettelegger også for funksjonshemmede. Den økonomiske struktur i idrettslaget gir rom for at  alle barn, uansett familiens økonomi, skal kunne delta på aktivitet gjennom Borgen IL.
 
Positiv - Vi skal alle ha en positiv inngang til oppgaver og snakker alltid positivt om hverandre.
 
Rause - Vi skal akseptere at vi alle er forskjellig. Vi skal lytte til hverandre og vise forståelse.
 
Kvalitetsbevisst - Vi skal alltid levere med kvalitet, og være bevisst på at alle aktiviteter og alt av samarbeid skal leveres ut fra god struktur, gode dialoger og ryddighet
 

Borgen Idrettslag (stiftet 14. august 1945) er et idrettslag fra Ullensaker, Akershus, Borgen er et fleridrettslag og består av 10 grupper som du ser på fanene øverst her på hjemmesiden.På Borgen har vi idrettshall, Alfhallen, og kunstgressbane. I Alfhallen har vi også kanskje Europas beste innendørs skytehall, som blir brukt av Kisen miniatyrskytterforening.
Vi har også en skytesimulator og bilsimulator man kan leie, se Shotpro.

Adressen til Alfhallen er Dugnadsveien, 2040 Kløfta.
Adressen til klubbhuset og kunstgressbanen er Gamle Kongsvinger veg 25.